Monday, May 2

MY FIRST DESIGN,SEMESTER O2

Hye apa nak cakap ekkk? act sorry for late update, ni pun sebab tak ada masa, i sampai jb hari ahad lepas,papa ambil i kat larkin,tak nak macam sakit pulak kan i punya pinggung dududk dalam bus lama lama, tulaaa i paling tak sukaaaa eee,

Cuba tengok apa gambar ni, perhatikan betul2, apa raksasa sebelah i tuhhh bahahaha!!


Act, today i nak share pasal yang selama ni i cakap pasal baju yang i buat iaitu JAGUNG, yang bertemakan NATURE kalau tak faham juga ALAM SEKITAR ,Kalau uolls nak tahu baju kawan2 i yang lain semua cantik2,but sorry i tak boleh nak share sebab i pun tak ada camera nak snap snap design dia orang untuk uolls cuci mata,tapi i punya mesti adaaaa! hehe semuanya berjalan lancar, tiada maki makian dari judger,Alhamdullilah :)


my inspiration board



My drawing final yang tak seberapa sangat hehe


Design by me and model by Qiaaa


Alhamdulillah,my first design akan dipamerkan di International Asia,bila? dimana? i tak sure lagi,Anything, i'll share dgn uolls

Thanks sudi membaca-baca,ilyvvvvmmmm

4 comments:

  1. well dOne sygg !
    congrates ..
    cantek !
    :))

    ReplyDelete
  2. thank you so muchhhhhh for reading my blog,ily all !

    ReplyDelete