Monday, February 21

YOKOSO JAPAN

HELLO, Sorry late update,hehe sebabnya saya makin malas nak update blog,ni ada serba sedikit gambar masa Yokoso Japan yang i kata nak pakai costume student japan tuh, hahaa ni tgk laa ada ke sama? mcm budak yang pendek tapi gemuk adalahhh.... eee hehe apa apa pun tetap menyeronokkan * even masa klass i buat poersembahan tiba tiba black out, nasib kami baik menang dalam persembahan tuh, even last minit berlatih,sampai pujuk lecturer batalkan class,sampai hamper yg kita orang dapat tuh share skali dengan lecturer HAHA
JENG JENG
SEBELUM BERTOLAK


SIGNATURE SIKIT, PASTU JALAN DEPAN JE ADA RED CARPET, KORANG ADA? cehhhh


WITH MY BELOVED FRIENDS


WITH NARUTO,MY LECTURER ENCIK IJAT :)
BUDAK BUDAK SEKOLAH HAHA

BYE BYE :)
NI GAMBAR FIRST TIME BAJEK COMEL HAHAHA

1 comment:

  1. macam best jeaa sambung fesyen . tapi tapi macam susah --'

    ReplyDelete