Saturday, November 27

PENAT TAPI BUAT TAK PENAT

hari ini penat sangat,i pun tak faham kenapa kalau jalan kat Malaysia satu hari suntuk pun tak penat,tapi asal i pg Singapura je,mesti penat sangat,ermm maybe
  1. traffic-light banyak sangat
  2. masa start nak masuk s'pore and balik Jb kesesakkan lalu lintas
  3. dengan sesat jalan lagi
  4. amik gambar je tak habis habis
  5. penat duduk dalam kereta, awww sakit buntuttsss (!)
Haaaa...


maybe sebab tu semuakan I penat sangat, Malaysia ni, kurang sikit traffic light sebab tu accident banyak je berlaku berbeza dengan S'pore.HEHE

meyy sini meyy semua,i nak tunjukkan gambar ni sebagai jalan cerita I hehe 1 2 3 (!!!!!)

tengok ni (!)


my sister :)


i suka pic ni nampak i tinggi !


nak kahwin, tapi ali you jangan berisi macam lelaki tu plak k? 7 tahun akan datang hehe *excited


muka ego


macam muka Rozita Che Wan tak? hahaha HARAM ! Berangan je lebih


cakkkk ! muah muah muah !


ali nak kek macam ni eh? tapi nak 13 tingkat? colour biru mesti wajib ada k kat kek KITA nanti HEHE


mama yang ku sayanggggg sangat , Muahhh sikit !


si gemuk fendek




tujuan nak tunjuk muscle kat lengan hehehe




Natasha Aqira




my buncitttttto papa , mmmuah!


i mewakilkan family for wish happy new year on the surface of the balloon. i tengok semua orang ramai wish wish kat balloon tu, so, i pun rasa nak joint sekali nampak mcm interesting,pak cik yang jaga balloon tu kata, nanti masa countdown, balloon2 yang dah di-wishkan akan dilepaskan dipermukaan air depan Merlion Park :) adalah tukan idea diaorang


ni lah hasil yang i tulis, comelkan tulisan i, nampak sangat i self-fish, nama i atas sekali. hehe

okay lah itu sajaaa,
assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment